3/31/2013

طريقة عمل الزبادي

طريقة عمل الزبادي
كيلو لبن
- كوب زبادي
سخني اللبن جامد لدرجة الغليان، وبعدين ارفعيه من النار لحد ما يبقى دافي.
قلّبي علبة الزبادي كويس أوي؛ لحد ما تبقى سايلة زي اللبن.
صبّي الزبادي في اللبن، وقلبيهم مع بعض كويس أوي.
بعد كده صبي اللبن في أكواب وحطيهم على صينية، وغطيهم بقطعة قماش.
سخّني الفرن لمدة دقيقتين، وبعدين اطفيه، ودخّلي الصينية بالأكواب في الفرن لمدة 4- 6 ساعات، أو لحد ما يتخمر، وبعدين دخليه التلاجة.

موسوعة الطبخ

موسوعة الطبخ

موقع موسوعة الطبخ يهتم بالمطبخ العربي والمطبخ الشرقي وال مطبخ العالمي ,بالاضافة الى الحلويات المختلفة وكذلك الأكلات الشعبية والتى لازالت تحتل مكانتها في المطبخ العربي,كذلك وصفات متعددة للصلصات والسلطات وانواع كثير من العصائر الباردة والمنعشة

 
موسوعة الطبخ © 2015 - Designed by Templateism.com