القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة الطماطم مشوية

طريقة الطماطم مشوية
- 4 ثمرة طماطم مقشرة ومقطعة لشرائح
- ½ كوب بقدونس مقطع لقطع صغيرة
- 2 ملعقة كبيرة ريحان مفروم
- 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
- ثمرة بصل مقطّعة لشرائح
- 3 ملعقة كبيرة بقسماط
- ½ كوب جبنة كريمي
- ملح وفلفل أسود
- فص ثوم مفروم
شوّحي البصل والثوم في زيت الزيتون على النار، وبعدين افرديه على الصينية، وبعدين ضيفي عليه شرائح الطماطم.
رشي على الطماطم الملح والفلفل الأسود والجبنة والبقدونس والريحان، وبعدين رشي عليهم البقسماط، وبعد كده دخّلي الصينية الفرن لمدة 20 دقيقة، وقدميها.